Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Ny kollektion i webshoppen!

  • 26 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Ny kollektion i webshoppen!

Nu har vi äntligen fått in de första av sommarens härliga plagg i min webbshop. En ljuvlig kollektion i ljusgult och marinblått med små fina blommönster på. Jag älskar dem och är så glad att kunna erbjuda dem till er! Plaggen sålde nästan slut första dygnet efter jag fått in dem men jag har några plagg kvar av varje modell så är du sugen, vänta inte för länge! Jag har extrabeställt det sista som fanns på lager hos Röhnisch så tyvärr kommer det inte in mer senare heller.

Kollektionen består av dessa plagg:

En löparjacka i vind och vattenavvisande tyg, ett lite hårdare tyg kan man säga med lätt blank yta. Bra passform, snygg och väldigt användbar både höst, vår och vinter med en tröja under. Hög kvalitet på denna!

En långärmad tröja i tunt, transparent material, något lösare i passformen och med fin rundning över rumpan. Passar för löpning nu på våren samt på hösten, eller som överdragströja till och från gymet.

Ett linne med öppen rygg och knytning, ljuvligt fint! Samma transparenta tyg, lite lösare passform och normal hals dvs inte så urringad som många linnen är. För gymet, yogan och somriga löppass!

Långa tights i blommigt tyg, med hög midja och halvblankt material. Reflex längs hela benen och materialet i dessa älskar jag, det är så mjukt och skönt, nästan som siden!

Löparshorts i blommigt tyg, med innerbyxa i svart tyg. Hög midja, knytning och bred resår. Dessa sitter på plats, garanterat!

Sport-bh i blommigt tyg, Kay sports bra som redan är en av mina absoluta favoriter finns nu alltså i detta söta tyg! Dessutom är den i samma mjuka material som tightsen och de två passar perfekt ihop. Bra stabilitet i denna bh så den funkar för löpning upp till E-kupa. (passa på att använda mors dags-rabatten som gäller på alla underkläder till söndag och klicka hem denna, kod STARKAMAMMOR i kassan!)

Ni hittar samtliga plagg genom att klicka på första ordet i beskrivningen av varje plagg ovan. Vill du klicka runt mer i shopen så hittar du hela sortimentet här.

2
By Madeleine Rybeck, 26 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.