Back to home
in Kvinnohälsa, Mammaliv, Mammaträning, Min webshop, Okategoriserade, Träning och graviditet

Knipbootcamp 2.0- bli vän med din bäckenbotten!

  • 28 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Knipbootcamp 2.0- bli vän med din bäckenbotten!

Nu är det dags igen! I höstas körde jag ett första knipbootcamp online och det blev otroligt uppskattat. Flera hundra kvinnor kniptränade ihop under tre veckor, två gånger om dagen och fick längs vägen tips kring knipteknik, fördelar med en stark bäckenbotten, olika sätta att knipa för att skapa både uthållighet och styrka i bäckenbottenmusklerna mm. Jag lovade då att detta skulle bli ett återkommande arrangemang, eftersom vi har en tendens att glömma bort den där knipträningen med jämna mellanrum...

På måndag kör vi igång! 4 veckor denna gång och nu gör vi det lite mer kontrollerat. Sist tipsade jag några gånger i veckan på min Instagram om teknik, upplägg osv, men då fick jag önskemål från några deltagare om att skicka ut sms två gånger per dag och påminna om att knipa, eftersom tre gånger i veckan iaf blev för lite för att ni skulle komma ihåg det. Så vi testar denna variant nu. Jag har fixat en sms-tjänst där jag kommer kunna skicka ut sms till alla deltagare så ofta jag vill och genom den kommer ni få sms varje morgon och kväll, dels med en påminnelse om att göra dagens knipövningar, dels med tips, övningar och pepp kring just varför vi vill ha en superstark bäckenbotten.

Det kostar endast 99 kr att delta, jag vill att precis ALLA ska ha råd! 4 veckor, två sms om dagen, du kniptränar två gånger dagligen enligt mina instruktioner och som bonus slänger jag in en fin vinst. Två av er som deltar vinner en plats till höstens första Maddes bålträning, en fyra veckor lång kurs med filmade övningar för de inre magmusklerna (kursen pågår just nu i sin andra omgång och totalt har över 300 kvinnor och män deltagit hittills!).

För att vara med anmäler du dig här, senast söndag 2 juni.

Glöm inte att också ange ditt telefonnummer under "ordernotering"! Ett första bekräftelse-sms kommer på söndag kväll kl 20.00

Varmt välkomna!

3
By Madeleine Rybeck, 28 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *