Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Okategoriserade, Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp- utmaning och skratt!

  • 3 juni, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Hofsnäs bootcamp- utmaning och skratt!

I lördags var det äntligen dags! Som vi har längtat, laddat och förberett oss för vårens sista event, den första upplagan av Hofsnäs bootcamp. Vår ambition var att bjuda deltagarna på en dag full av inspiration, träning, svett och skratt. Vi hade satt ihop tuffa och utmanande pass som ändå skulle kännas roliga och vi ville också väva in teamwork i programmet.

Jag tror vi lyckades ganska bra med vår ambition! Alla 20 tjejerna var nog både trötta, nöjda och rätt fullproppade med tips när de begav sig hemåt framåt 17-tiden på kvällen och alla vi tre coacher var minst sagt glada över att ha spenderat hela dagen med ett så härligt gäng som verkligen gav allt!

Ett stort tack till Seger och Röhnisch som sponsrade med strumpor och varsin sport-bh till deltagarna, otroligt uppskattat!

Nedan kommer en bildbomb, låna gärna bilder men kom ihåg att källan dvs lifeatcore.com eller tagga mig på Instagram (@madeleine_rybeck). Ni är många som undrar om denna dag kommer igen och det gör den såklart. Håll utkik framöver!

 

0
By Madeleine Rybeck, 3 juni, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *