Back to home
in Event, Filmade träningspass, Föreläsningar/workshops, Kvinnohälsa, Min webshop, Tips, Träningstips, Webkurser

Maddes bootychallenge- starkare rumpa, stabilare höft

  • 13 juni, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

På måndag drar jag igång nästa månadsutmaning online, Maddes bootychallenge. Under fyra veckor jobbar vi tillsammans med att stärka och stabilisera höft och rumpa, bygga. mer muskelmassa och få bättre kontakt med dessa muskler som är så viktiga för oss kvinnor! En stark rumpa kan motverka knäproblem, förbättra ditt löpsteg och göra dig starkare i övriga övningar i gymet, såväl som i vardagen, vi hämtar så mycket kraft från dessa muskler när vi gör olika rörelser och många har otroligt dålig kontakt med sin rumpa! Särskilt efter graviditet tappar vi ofta styrkan i sätet pga att bäckenet tippas framåt när magen växer och därför behöver vi lägga stort fokus på att återfå styrka och kontroll här.

Precis som vanligt så vinner två av er som deltar en månad med kostrådgivning och PT online, värde 2000 kr/person. Använd taggen #maddesbootychallenge i sociala media för att vara med och tävla!

 

Start 17 juni

4 veckor

3 filmade pass i veckan ’a ca 15 minuter

Tydliga instruktioner längs vägen

295kr (200kr för medlemmar på min hemsida)

För att delta behöver du endast en matta och några miniband i olika styrka. Miniband säljer jag i min webshop, klicka här. 

 

 

Anmälan sker genom att klicka in här. Info kommer via Mail inom 24 timmar (kolla även skräpposten om du inte fått det)

Välkomna!

 

5
By Madeleine Rybeck, 13 juni, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.