Back to home
in Livet

Semestern är över- detta händer i höst!

  • 5 augusti, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Semestern är över- detta händer i höst!

Så var semestern över för den här sommaren och idag gör jag min första arbetsdag på fyra veckor. Det känns härligt och jobbigt på samma gång, sådär som det brukar vara. Jag har ju verkligen förmånen att ha ett jobb jag älskar, och som ni vet om ni läste inlägget om min utmattning förra veckan (annars hittar ni det här) har jag jobbat hårt för att komma hit, så jag njuter varje dag! Samtidigt är ju semestern fantastisk, så mycket tid med familjen, inga tider att passa och möjligheten att resa och njuta på ett annat sätt än i en inrutad vardag. Jag hoppas ni har läst mina semesterbloggar från vår roadtrip?

Ni hittar dem alla här (klicka).

Idag ägnar jag dagen åt att packa ordrar som ni beställt i helgen i min webbshop samt svara på mail, det var en hel del förstås efter fyra veckor. Dessutom ser jag att väldigt många nya har valt att bli medlemmar på min hemsida under sommaren, åh vad glad det gör mig! Senare under veckan kommer höstens första medlemsbrev där ni bland annat får förhandsboka höstens Mom On Retreat samt får rabatt på Maddes bålträning som drar igång igen inom kort. Missa inte det!

I höst börjar vår minsta på förskola vilket innebär att jag kommer ha lite mer normala arbetstider igen, hittills har vi delat föräldraledigheten och under våren jobbade jag två hela dagar i veckan samt kvällar och väldigt tidiga mornar de andra dagarna för att få ihop mina timmar men nu ska jag alltså få arbetstid som alla andra igen för första gången på flera år, det känns fantastiskt!

Detta innebär en hel del positiva förändringar för er som följer mig också. Ni kommer få mer uppdateringar här i bloggen, inte bara medlemsartiklar fyra gånger i veckan utan lite mer inblick i mitt liv och min vardag, saker jag går och tänker på osv. Jag skriver ofta långt på min instagram om ämnen som berör mig men nu kommer detta alltså att även få flytta in i bloggen mer. Hoppas det ska uppskattas! Även ni medlemmar kommer få ännu mer valuta för era pengar framöver då jag planerar att börja göra VLOGGar kring olika ämnen. Filmer ger mycket större frihet än text och bild så där kommer jag kunna utveckla ämnen mer och prata djupgående om träning, kost, stress, mammaträning osv. Det ska bli superkul!

Är du nyfiken på vilka event och webkurser jag kommer ha i höst? Du hittar dem alla samlade här:

Event och webkurser

Har ni andra önskemål inför hösten så är ni som vanligt varmt välkomna att höra av er med dem, antingen med en kommentar här i bloggen eller via mail. Mitt jobb handlar ju i princip bara om att inspirera och motivera er på olika sätt så era åsikter och önskemål är otroligt viktiga för mig!

9
By Madeleine Rybeck, 5 augusti, 2019
Höstlov i Åre
Jag är inte okej med döden
En helg i september
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck