Back to home
in Event, Kvinnohälsa, Mammaliv, Mammaträning, Träning och graviditet, Träningsevent & kurser

Mom on retreat- anmälan är öppen!

  • 11 augusti, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Nu öppnar vi anmälan till höstens mammahelg Mom On Retreat. En fullspäckad helg med mammaträning, fokus på bål, bäckenbotten, kvinnlig smärtproblematik, stress, livspusslet och hemmaträning. En riktig boost som förgyller din höst med både energi och ny kunskap.

Vi håller till på mysiga Stenungsbaden i Stenungsund, ett superlyxigt spa med fantastisk natur precis vid havet. Här äter vi gott, dricker bubbel, slappar i bubbelpoolen och såklart tränar en hel del. Unna dig en riktig lyxhelg med dina vänner i höst!

Helgen passar alla, unga som gamla med små eller stora barn. Fokus ligger på mammakroppen och vi pratar knipträning, läckage, framfall och allt annat som hör kvinnokroppen till.

Mom on retreat

Stenungsbaden, Stenungsund
12-13 oktober

PROGRAM
Lördag
9.00 Välkomna
9.30. Corepass 1, grundläggande bålkontroll, bålens funktion och korrekt aktivering. Vi går igenom hur bålens olika muskler fungerar och hur du tränar dem säkert och effektivt samt pratar om hur bål och bäckenbotten hör ihop.
10.30 Mellanmål
11.00 Styrkepass, effektiv hemmaträning för hela kroppen, massor av övningstips och inspiration!
12.00 Lunchbuffé
13.00. Föreläsning, kvinnlig smärtproblematik och kvinnlig självkänsla, här pratar vi både om hur du som kvinna kan stärka kroppen och motverka ryggproblem, instabilitet i bål och höft och smärta i nacke och axlar, men vi går också in på orsakerna till kvinnors ökande stress, utmattning och psykiska ohälsa. Vad beror det på och hur kan vi förebygga det?
14.30 FLOW, ett avkopplande pass med fokus på rörlighet, stretch, mindfulness och andning
15.30. Mellanmål + Spatid, vi rekommenderar även ett dopp i havet precis utanför!
18.00 Fördrink
18.30 2-rätters middag

Söndag
8.00 Powerwalk/ morgonjogg två grupper där du själv väljer intensitet, ca 5 km
9.00 Frukostbuffé
10.00 Corepass 2, fortsatt bålaktivering, tuffare övningar och individuell anpassning av övningsval
11.15 Konditionsträning utan hopp, ett inspirerande pass med pulsträning som är skonsam för knän, bål och bäckenbotten
12.15 Lunchbuffé
13.30 2&2– ett pass fyllt av glädje, skratt och svett men också inspiration för träning med vänner, partner eller kanske barnen? Här står samarbete i fokus!
14.30 Avslutning

ANMÄLAN
Kostnad 2995 kr vid bokning innan 1 september, därefter 3295 kr.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

Betalning sker med swish inom 10 dagar från anmälan eller på faktura inom 30 dagar (fakturaavgift 39 kr tillkommer). Enkelrumstillägg 550 kr. Anmälan är bindande men du kan sälja din plats vid förhinder.

I anmälningsavgiften ingår boende i dubbelrum, alla träningspass, föreläsning, alla måltider samt tillgång till SPAet lördag eftermiddag. Ni har även fri tillgång till hotellets gym under hela helgen. Dessutom får alla deltagare en fin goodiebag med produkter från våra samarbetspartners.

Vällkomna!

4
By Madeleine Rybeck, 11 augusti, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *