Bålträning,  Kvinnohälsa,  Mammaliv,  Mammaträning,  Webkurser

Maddes bålträning- inre magmuskler från grunden

På måndag är det dags för tredje omgången av Maddes bålträning. En webbaserad kurs där du får filmade pass av mig varje vecka som du sen tränar hemma eller på gym, precis när det passar dig! Kursen vänder sig till alla som vill stärka upp bålen inifrån och vi börjar från grunden så alla kan vara med. Fokus ligger på de inre magmusklerna och jag visar och förklarar allt på filmerna. Du kan även ladda ner filmerna till din dator för att ha kvar hela livet.

När jag skapade Maddes bålträning hade jag ett tydligt syfte. Att hjälpa alla kvinnor som vill att bli obegränsade i sina kroppar! Mycket av vår styrka och stabilitet utgår från bålen och om den inte fungerar som den ska måste vi anpassa oss i vad vi gör och hur vi lever, det vill jag inte att någon ska behöva göra! Min passion ligger i att stärka kvinnor och just bål och bäckenbotten är områden många är svaga i och det saknas mycket kunskap kring. För mig handlar det om jämställdhet, alla ska kunna leva obegränsat oavsett om vi tex valt att föda barn. Under våren deltog över 300 deltagare i de två omgångar som jag körde och nu har jag redan över 100 anmälda till höstens omgång. Det gör mig så ofantligt glad att veta att jag får vara med och göra skillnad för så många kvinnor!

Varje vecka får du tre pass, varje pass innehåller tre olika övningar och tar ca 10-15 minuter att genomföra. Du behöver endast en matta och en pilatesboll för att kunna göra alla övningar och nivån är sån att även du som nyligen fött barn kan delta, vi gör aldrig något som kan skada magen! På filmerna förklarar jag även hur bålen är uppbyggd, hur de olika magmusklerna fungerar och jobbar ihop samt hur du ska göra för att aktivera de inre magmusklerna på rätt sätt. Jag förklarar även hur bål och bäckenbotten jobbar tillsammans.

Kursstart måndag 19 augusti

4 veckor

3 filmade pass i veckan

Passen läggs upp i en mapp på Google drive där du sen kan titta på dem så många gånger du vill från telefon eller dator samt ladda ner dem till din dator för att spara.

Du behöver bara en matta och en pilatesboll för att kunna göra övningarna.

Kostnad endast 295 kr, medlemmar på min hemsida betalar endast 200 kr!

Anmälan sker genom att du klickar in här: Maddes bålträningInom 24 timmar kommer ett mail med länk till mappen där alla filmer laddas upp. Kolla även skräpposten om det inte kommit fram.

Varm välkommen att delta!

7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *