Back to home
in Livet, Okategoriserade

En helg i september

  • 23 september, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
En helg i september

Mina helger i höst ser lite annorlunda ut. Jag har faktiskt inte en enda oplanerad helg förrän i slutet av oktober men det känns verkligen helt okej! En del helger har jag "bara" nöjen planerade, en del helger jobbar jag en dag och några helger jobbar jag hela men eftersom jag jobbar så lite på veckorna numera så finns det ändå gott om tid för återhämtning vilket ni vet att jag är väldigt noga med efter min utmattning för 3,5 år sen.

I lördags började jag dagen med en löprunda med en kompis här i Svenljunga, ungefär en mil på för mig lite nya stigar och oj, så mysigt det var! Där kommer jag garanterat att springa fler gånger. Hem för dusch och snabb frukost innan hela familjen rullade mot Göteborg. Där hade jag först en PT-kund en timme och sen körde jag drygt 1,5 timmes workshop på uppdrag av Team Powerwoman på temat löpstyrka. Massor av övningar för deltagarna att ta med sig in i vintersäsongen när det oftast finns lite mer tid och list att krypa in i gymet. Jättekul och ett himla härligt och positivt gäng! (nästa tillfälle är 20 oktober, då kör jag löpteknik, välkomna!)

Direkt jag hade jobbat klart åkte vi söderut mot Halmstad och sommarstugan. Jag hade sån längtan till havet och det lugn som alltid infinner sig där, det är som att jag går in i en annan värld, en bubbla där varken stress eller vardagsbekymmer kan störa. Älskar verkligen Halmstad och havet! Under eftermiddagen cyklade jag en sväng med barnen i cykelvagnen bakom medan min man sprang bredvid och sen grillade vi och mös vid Tvn hela kvällen. Lugn och skön kväll!

Söndag morgon började jag med ett långpass längs havet och på alla mina favoritstigar i området omkring stugan. Lite sega ben, pulsen lite högre än vanligt men jag tuggade på och fick iallafall med mig nästan två timmars utetid och frisk luft, det är också värt även om passet inte gick till historien. Halmstad bjöd på en dimmig morgon med syrerik luft, det var dramatiskt att titta ut och nästan inte se havet trots att jag både hörde och kände doften av det.

Mitt smultronställe

Efter frukost åkte vi iväg och kollade lite i affärer, dimman hängde i så det kändes inte så lockande att vara utomhus med barnen, de frös mest. Vid lunch klarnade det upp lagom tills det var dags för mig att jobba igen. En Pt-kund som jag körde ett pass med på uterummet vid Östra stranden, helt ljuvligt att få jobba ute i strålande sol igen, på lördagens stekte ju solen när jag körde passen i Slottsskogen. Så himla tacksam över såna fina höstdagar! Efter passet rullade vi återigen hemåt för en lugn kväll på hemmaplan, lite middag och sen ett glas vin vid brasan när barnen somnat. Perfekt uppladdning för en ny vecka!

  Utegym, vilken fantastisk samhällsnytta! Alla kan träna, helt gratis. 

Man kan tro att denna bild är tagen i juni, men den togs alltså igår eftermiddag, den 22 september...

Att få landa här, älskart!        

2
By Madeleine Rybeck, 23 september, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *