Event,  Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp- 1 oktober höjs priset!

Nu har vi endast ett fåtal platser kvar till höstens sista event. Isaberg power weekend gick av stapeln förra helgen, helt fullbokat, och den 12-13 oktober är det dags för höstens mammahelg Mom on retreat, också helt fullbokad. Hofsnäs är alltså sista chansen att knipa en plats för att träna med mig, Samantha och David i höst!

Hofsnäs bootcamp är en heldag med utomhusträning, vi jobbar med kroppsvikt och diverse redskap, drar, lyfter, släpar och hoppar. En riktigt härlig dag full av svett, skratt och teamwork! Lunch äter vi i den vackra herrgården och självklart får alla deltagare med sig en fin goodie bag hem.

PROGRAM

9.00 Välkomna!

9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem!

10.30 Mellanmål

11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand? Jag tänkte väl det...

12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård.

13.00 Föreläsning- dieter och kost, vad fungerar egentligen? Hur skapar vi kostvanor som funkar hela livet?

14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa.

15.15 Mellanmål

15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen!

16.30 Tack för idag

 

Kostnad 1495 kr för hela dagen inkl lunch, mellanmål och alla träningspass samt en goodie bag från våra fina samarbetspartners. (1 oktober höjs anmälningsavgiften till 1695 kr). Betalning kan ske med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, fakturaavgift 39 kr tillkommer). Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Läs mer om boka din plats här. 

Varmt välkomna!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *