Back to home
in Event, Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp 2.0

  • 29 oktober, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Hofsnäs bootcamp 2.0

I lördags var det dags för andra upplagan av Hofsnäs bootcamp, en heldag med utomhusträning, svett, skratt och lera. Prognosen hade visat vräkregn hela dagen så vi var rustade för att få kämpa med ork och motivation hela dagen men det visade dig ju bli precis hur bra som helst!

Dela regnade det inte ens i närheten så mycket som det var lovat, dels hade vi ett sånt supergäng med oss som bara köttade på utan att oroa sig särskilt mycket alls för vädret. Underbart att se! Tre pass utomhus, ett cirkelpass med kroppsvikt och lite miniband, ett benpass med kettlebells och viktplattor och miniband och ett avslutande pass i lag med ett antal olika uppgifter att lösa tillsammans. Däremellan hann vi med ett pass rörlighet och core inomhus samt en fantastisk lunch på Hofsnäs herrgård, ljuvlig mat precis som vanligt! Jag föreläste också, denna gång om kost och olika typer av dieter/kosthållningar och vilka fördelar/nackdelar de har för hälsan.

Tusen tack alla härliga deltagare för en fantastisk kämpainsats! Tack till våra sponsorer Röhnisch som försåg deltagarna med varsin tröja, Picadeli för rabatt på goda plocksallader, Vitamin well för dryck under dagen och Seger europe för strumpor till alla deltagare samt mössor att tävla ut.

 

3
By Madeleine Rybeck, 29 oktober, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *