Back to home
in Bålträning, Kvinnohälsa, Mammaträning, Träning och graviditet, Webkurser

Maddes bålträning online- stärk mammamagen inifrån och ut!

  • 21 november, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

På måndag startar årets sista omgång av min onlinekurs Maddes bålträning. Ni är nu över 70 anmälda och jag är så fantastiskt glad att ni är så många som vill träna bålen inifrån och ut och stärka upp de inre magmusklerna en gång för alla!

Maddes bålträning jobbar med bålen från grunden, jag visar och förklarar tydligt på filmerna, berättar hur bålens olika muskler fungerar, hur de samverkar med bäckenbotten och hur vi gör för att aktivera och stärka de inre magmusklerna. Det är dessa som gör att vi kan få en bättre hållning utan en magen som putar ut och känns svullen i slutet av dagen, de motverkar ryggont och hjälper till att ge kroppen chans att bli stark igen. Utan en stark bål kan inte heller resten av kroppen bli stark!

Information om kursen
Kursstart 25 november
4 veckor, 3 pass/vecka
Filmerna läggs ut på en google drive där du sedan enkelt kan ladda ner dem till din egen dator för att ha kvar hela livet.
Endast matta och pilatesboll behövs!

Kostnad endast 295 kr för alltihop! Medlemmar här på hemsidan betalar endast 200 kr. Bli medlem här: Medlem i The core club
Efter anmälan får du ett mail med länk till mappen där filmerna laddas upp. Kolla även skräpposten om du inte fått länken inom 24 timmar. 

Anmälan sker här (klicka) och är bindande.

Vill du köpa presentkort på mina månadsutmaningar att ge bort i julklapp? Maila mig på kontakt@infiniteyou.se så löser jag det! 

2
By Madeleine Rybeck, 21 november, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *