Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Löpning, Löpträning i grupp, Träning, Träningsevent & kurser

Vårens eventkalender- såhär ser den ut!

  • 12 december, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Vårens eventkalender- såhär ser den ut!

Nu är alla datum och platser spikade för vårens event. Vi kommer släppa platserna på olika datum till de olika eventen, se nedan. Samtliga event har ett begränsat antal platser så boka redan nu in i kalendern vilken dag vi släpper platserna till just de event du är intresserad av. Vi har lyssnat på era önskemål om vilka typer av event ni vill se till våren och hoppas ni ska bli riktigt nöjda med detta utbud!

  • 28-29 mars- Mind for you. Ett yogaevent med meditation, tyst tid, reflektion ensam och i grupp. Helgen för dig som vill jobba med din inre hälsa och bygga styrka inifrån och ut!

Plats: Hökerum, Ulricehamn. Biljetterna släpps söndag den 5 januari.

  • 25-26 april- Isaberg power weekend. En helg med utomhusträning, löpning, teamwork och en hel del svett. Trailrunning, höghöjdsbana och workshops om träning och kost. Perfekt för dig som gillar hård träning, skratt, god mat och gemenskap!

Plats: Isaberg, Hestra. Biljetterna släpps söndag 2 februari.

  • 9 maj- Hofsnäs bootcamp. En heldag (ingen övernattning) med bootcampträning dvs kravla, hoppa, dra, släpa och jobba tillsammans. Tuff träning varvas med ljuvligt god mat och föreläsning om hälsans olika parametrar, träning, kost och återhämtning.

Plats: Hofsnäs herrgård, Länghem. Platserna släpps söndag den 23 februari.

  • 30-31 maj- Löparlyx. Kombinera löpning, spahäng och inspirerande träningspass med både styrka och rörlighet särskilt anpassat för löpare. Morgonjogg, yogapass, rumpaktivering och bålträning för löpare, allt i en härlig blandind med god mat och avkoppling i spaet. En lyxhelg för löpare!

Plats: Badhotellet, Tranås. Biljetterna släpps söndag den 8 mars.

 

Varmt välkomna att hänga med oss i vår!

1
By Madeleine Rybeck, 12 december, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *