Back to home
in PT online, Webkurser

3 månader för DIG- kom i ditt livs bästa form!

  • 30 januari, 2020
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
3 månader för DIG- kom i ditt livs bästa form!

Är du redo att satsa på dig själv i vår? Vill du toppa formen både fysiskt och mentalt? Vill du bli snabbare, starkare och känna dig fit, på riktigt? Då ska du hänga med på mitt nya coachingprogram 3 månader för DIG!

Under 3 månader coachar jag dig mot ditt livs absolut bästa form. Du får kostschema, träningsprogram och uppgifter att jobba med för att bli starkare och tryggare mentalt, komma ner i varv, reflektera över ditt liv och vad du vill uppnå samt hantera stress och prestationsångest. Uppläggen bygger på ren och näringsrik mat utan förbud, 4-5 träningspass i veckan som anpassas för dina behov och förutsättningar samt strukturerade pauser där du jobbar med din inre hälsa. Ett perfekt sätt att verkligen unna dig själv allt du är värd, under tre månader!

Detta ingår
Träningsprogram för tre månader (individuellt anpassat men du bör vara beredd på att träna  4-5 pass i veckan, hemma eller på gym)
Kostschema för tre månader (nytt varje månad, samma meny för alla men individuellt anpassat med mängder samt eventuella allergier)
Två utmaningar för inre hälsa varje vecka
Coaching och pepp hela vägen av mig via en stängd Facebook-grupp med övriga deltagare
Uppföljning via mail efter kursens avslutande för att göra en plan för hur du ska fortsätta efteråt

Innan uppstart får du besvara ett antal frågor kring dina mål, ditt utgångsläge, vad du tränar idag, eventuella skador, allergier, mat du inte tycker om, du får skriva en kostdagbok och berätta vilka möjligheter du har att träna (hur mycket tid har du, har du gymkort, tränar du hemma osv). Detta för att dina upplägg ska passa just DIG!

Ordinarie pris för allt detta är över 6000 kronor. Du betalar endast 2495 kr för alltihop!

Jag har ett mycket begränsat antal platser till denna kurs för att kunna ge er deltagare maximalt med stöd och hjälp under kursen, så därför är det först till kvarn som gäller.

I DAGSLÄGET FINNS TRE PLATSER KVAR!

Kursstart 10 februari, vecka 7
Betalning sker på faktura med 30 dagars betalningsvillkor.

Anmälan gör du genom att maila mig på kontakt@lifeatcore.com, först till kvarn gäller som sagt och jag besvarar era mail i tur och ordning. Anmälan är bindande.

Varmt välkomna!

6
By Madeleine Rybeck, 30 januari, 2020
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *