Back to home
in Event, Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp- utomhusträning för alla!

  • 15 april, 2020
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Hofsnäs bootcamp- utomhusträning för alla!

Den 9 maj är det dags för vårens upplaga av Hofsnäs bootcamp. Med rådande läge i världen är träning utomhus bäst att ägna sig åt just nu, därför ser vi extra mycket framemot att ta emot er för en heldag i den magiska naturen kring Hofsnäs herrgård!

Vi har valt att ha en väldigt begränsad grupp för att kunna ge alla en säker träningsupplevelse, max 15 deltagare tar vi emot. Detta för att vi ska kunna hålla avstånd både utomhus och inne vid lunch och föreläsning. Dessutom förutsätter vi givetvis att alla som deltar är fullt friska.

Program Hofsnäs bootcamp 9 maj 2020

9.00 Välkomna!
9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem till dina egna träningspass!
10.30 Mellanmål
11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand! Jag tänkte väl det... detta pass har alla nytta av och vi presenterar bålträning och rörlighet på ett sätt som faktiskt gör det roligt- på riktigt!
12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård. Njut av en vällagad, närproducerad måltid med finaste råvaror, på Hofsnäs herrgård är de riktigt duktiga på bra mat!
13.00 Föreläsning- kost på ett enkelt sätt! En föreläsning om vad som egentligen är viktigt när vi ska försöka äta hälsosamt och leva gott!
14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa.
15.15 Mellanmål
15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen. Vi lovar att bjuda på våra allra härligaste, tokigaste och roligaste övningar. Ett minne för livet!
16.30 Tack för idag!

Kostnad 1495 kr för hela dagen inklusive lunch, mellanmål och alla träningspass samt en goodie bag från våra fina samarbetspartners. (Från den 1 april höjs priset till 1695 kr)

Anmälan sker här.

Betalning kan ske med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, fakturaavgift 39 kr tillkommer). Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Varmt välkomna!

1
By Madeleine Rybeck, 15 april, 2020
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.