Back to home
in Kvinnohälsa, Min webshop

Mors dag- 25 % på alla sport-bhar!

 • 28 maj, 2020
 • By Madeleine Rybeck
 • 4 Comments
Mors dag- 25 % på alla sport-bhar!

Nu är det dags för årets stora lagerrensning av sport-bhar! Varje år på morsdag kör jag en kampanj på sport-bhar och förra året sålde jag nästan 100 BH-ar på några dagar. Min säljare på Röhnisch berättade imponerat att jag minsann sålde mer än en av Sveriges största sportaffärer online. Det gjorde mig såklart väldigt glad och stolt!

Hela helgen, torsdag-söndag ger jag er 25 % rabatt på alla sport-bhar i shopen, använd koden MORS DAG så dras rabatten i kassan. Är du medlem på min hemsida? Då har du ytterligare 10 % rabatt med er unika rabattkod!

Är du osäker på vilken sport-bh som passar dina behov så hittar du en stor BH-guide här. 

Vill du ha hjälp med att välja storlek, modell osv? Skicka mig ett mail på kontakt@lifeatcore.com eller ett PM på Instagram eller Facebook. Jag hjälper gärna till!

1
By Madeleine Rybeck, 28 maj, 2020
 • 4
4 Comments
 • camilla Bjällebo
  30 maj, 2020

  Hej Madde! Har precis gjort ett löppass i min nya sport-bh och träningsdräkt från dig och det satt som en smäck . Jag har haft lite svårt att hitta en bra bh när man har större byst men med din expert hjälp va det enkelt … så nu klickade jag hem en till . Så tack till dig Madde både för råd och tips och härliga erbjudande i din fina webbshop.. kram

  • Madeleine Rybeck
   31 maj, 2020

   Men åh vad glad jag blir, så underbart att du blev så nöjd! Den andra skickas direkt imorgon! 🙂
   Kram

 • camilla Bjällebo
  30 maj, 2020

  Såg att det står träningsdräkt … ha ha ha va är det liksom ska ju stå tränings tröja

 • camilla Bjällebo
  30 maj, 2020

  Såg att det står träningsdräkt … ha ha ha va är det liksom ska ju stå tränings tröja . Det blev nog lite fel där ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.