Bålträning,  Filmade träningspass,  Hemmaträning,  Kvinnohälsa,  Mammaträning,  Träning och graviditet,  Webkurser

Maddes bålträning- filmade pass för inre magmusklerna

Nu är det dags för årets sista omgång av Maddes bålträning. Hittills har över 1200 kvinnor och några män gått min webkurs med fokus på de inre magmusklerna och bålkontroll och det känns superkul att kunna öppna upp för ytterligare en grupp innan året är slut. Vi startar den 7 december och alla filmerna läggs upp på en google drive därifrån du sen kan ladda ner dem till din dator för att ha kvar hela livet.

4 veckors träning, 3 filmade pass i veckan där jag visar och förklarar tekniken samt går igenom hur bålens olika muskler fungerar och hur hur vi gör för att hitta korrekt aktivering i den inre korsetten. Passen tar ca 15 minuter att göra och du tränar själv hemma precis när det passar dig.

Steg 1- passar nybörjare och dig som upplever dig som svag i magen. Grundläggande övningar och du behöver en matta och en boll för att kunna göra alla övningarna.

Steg 2- passar dig som är mer vältränad och upplever dig ha bra kontakt med bålen men vill stärka den ytterligare och ta nästa steg. Tuffare övningar men samma upplägg med hemmaträning, 3*16 min/vecka och du behöver matta och miniband för att kunna genomföra alla övningarna.

Kurserna kostar endast 295 kr, är du medlem på min hemsida betalar du bara 200 kr!

B0kning sker här: Maddes bålträning 

Varmt välkomna!

 

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *