Back to home
in Bålträning, Kvinnohälsa, Mammaträning, Webkurser

Maddes bålträning februari 2021

  • 1 februari, 2021
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Maddes bålträning februari 2021

2021's första månadsutmaning kommer att bli min fortfarande lika populära kurs Maddes bålträning. Hittills har över 1800 kvinnor och några män gått min webkurs med fokus på de inre magmusklerna och bålkontroll och nu är ni över 200 deltagare på i stort sett varje kursomgång. Ofattbart!

Vårens först kurs startar den 15 februari.

4 veckors träning, 3 filmade pass i veckan där jag visar och förklarar tekniken samt går igenom hur bålens olika muskler fungerar och hur hur vi gör för att hitta korrekt aktivering i den inre korsetten. Passen tar ca 15 minuter att göra och du tränar själv hemma precis när det passar dig.

Steg 1- passar nybörjare och dig som upplever dig som svag i magen. Grundläggande övningar och du behöver en matta och en boll för att kunna göra alla övningarna.

Steg 2- passar dig som är mer vältränad och upplever dig ha bra kontakt med bålen men vill stärka den ytterligare och ta nästa steg. Tuffare övningar men samma upplägg med hemmaträning, 3*15 min/vecka och du behöver matta och miniband för att kunna genomföra alla övningarna.

Kurserna kostar endast 295 kr, är du medlem på min hemsida betalar du bara 200 kr!

Bokning sker här: Maddes bålträning 

Medlem på hemsidan blir du här. 

Varmt välkomna!

2
By Madeleine Rybeck, 1 februari, 2021
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *