Back to home
in Okategoriserade, PT online, Webkurser

Tre månader för DIG- vår 2021

  • 4 februari, 2021
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Tre månader för DIG- vår 2021

Höstens omgång av Tre månader för dig har varit oerhört populär, två proppfulla grupper med 40 deltagare i varje och lovorden har haglat. Jag har lagt ner min själ i mina två grupper och skapar i detta nu de allra sista uppläggen för den andra gruppen gällande kost och träningsprogram.

Nu öppnar jag anmälan till vårens två grupper! Som deltagare i TRE MÅNADER FÖR DIG får du:

  • Individuellt träningsprogram för 3 månader, utifrån dina mål, förutsättningar och möjligheter till tex hemmaträning, gym osv.
  • Individuellt anpassat kostschema för 3 månader, alla deltagare utgår från samma meny men får olika mängder och kalorinivå beroende på behov. Jag anpassar även utifrån matpreferenser som tex allergier, vegan eller annat. Kosten ligger över en månad i taget och du får alltså tre olika menyer under perioden.
  • Gemensamt arbete för förbättrad inre hälsa under hela perioden i form av två utmaningar i veckan som läggs upp i vår gemensamma fb-grupp. Utmaningarna handlar om att stärka självkänslan, hitta en större trygghet men också att måna om sina medmänniskor och vara en positiv del i samhället och sin omgivning.
  • Gemensam fb-grupp där vi peppar och stöttar varandra genom hela kursen. Här kan ni även ställa frågor till mig och diskutera kost och träning med övriga deltagare. Dessa grupper blir såklart vad ni gör dem till men i höst har det varit en hel del härlig pepp och diskussioner i grupperna där deltagarna peppat varandra.
  • Träningsprogrammet läggs upp i ett onlineverktyg med tillhörande app vilket innebär att du enkelt har tillgång till ditt upplägg direkt i telefonen när som helst, tex för att titta på videoklippen inför eller under ditt träningspass.

Kursstart våren 2021

Grupp 1 8 februari FULLBOKAT!

Grupp 2 22 februari PLATSER KVAR

Kostnad 2995 kr för hela kursen. Max 40 deltagare per kurs.

Ange vid anmälan vilket startdatum du önskar. Först till kvarn gäller och om en grupp blir full erbjuds du en plats till den andra.

Fakturering sker i samband med anmälan på 30 dagars betalningsvillkor. Observera att anmälan är bindande dvs när fakturan och medföljande frågeformulär skickats ut har du förbundit dig att delta i kursen. 

Anmälan sker till kontakt@lifeatcore.com med namn och önskat startdatum. Därefter skickar jag ut mer information!

Varmt välkommen!

 

 

7
By Madeleine Rybeck, 4 februari, 2021
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *