Back to home
in PT online, Webkurser

Tre månader för dig vår 2022- grupp 2 öppen!

  • 19 januari, 2022
  • By Madeleine Rybeck
  • 4 Comments
Tre månader för dig vår 2022- grupp 2 öppen!

Nu öppnar jag anmälan till vårens andra omgång av "Tre månader för dig"! Fyra säsonger och sju grupper har jag kört av denna kurs, samtliga har varit HELT FULLBOKADE! Jag har max 40 platser i varje grupp och det är först till kvarn som gäller. Första gruppen blev full på fyra dagar så kasta dig på mailen om du vill ha en plats.

Du kan välja att betala med friskvårdsbidrag såklart!

Som deltagare i TRE MÅNADER FÖR DIG får du:

  • Individuellt träningsprogram för 3 månader, utifrån dina mål, förutsättningar och möjligheter till tex hemmaträning, gym osv.
  • Individuellt anpassat kostschema för 3 månader, alla deltagare utgår från samma meny men får olika mängder och kalorinivå beroende på behov. Jag anpassar även utifrån matpreferenser som tex allergier, vegan eller annat. Kosten ligger över en månad i taget och du får alltså tre olika menyer under perioden.
  • Gemensamt arbete för förbättrad inre hälsa under hela perioden i form av två utmaningar i veckan som läggs upp i vår gemensamma fb-grupp. Utmaningarna handlar om att stärka självkänslan, hitta en större trygghet men också att måna om sina medmänniskor och vara en positiv del i samhället och sin omgivning.
  • Gemensam fb-grupp där vi peppar och stöttar varandra genom hela kursen. Här kan ni även ställa frågor till mig och diskutera kost och träning med övriga deltagare.
  • Träningsprogrammet läggs upp i en app vilket innebär att du enkelt har tillgång till ditt upplägg direkt i telefonen när som helst, tex för att titta på videoklippen inför eller under ditt träningspass.

Kursstart våren 2022

Gruppstart

7 februari FULLBOKAD

21 februari-13 lediga platser

Kostnad 2995 kr för hela kursen. Max 40 deltagare per kurs. Först till kvarn gäller.

Fakturering sker i samband med anmälan på 30 dagars betalningsvillkor. Observera att anmälan är bindande.

Anmälan sker till kontakt@lifeatcore.com med namn. Därefter skickar jag ut mer information!

Varmt välkommen!

3
By Madeleine Rybeck, 19 januari, 2022
  • 4
4 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.