Back to home
in Webkurser

Stronger bootcamp- ta steget mot ditt starkaste jag!

 • 12 mars, 2022
 • By Madeleine Rybeck
 • 2 Comments
Stronger bootcamp- ta steget mot ditt starkaste jag!

Vänner, under snart tio veckor har jag kört ett bootcamp online med 50 starka deltagare. Fokus har legat på att bli STARK, på riktigt!! Nu tar vi nästa steg och introducerar Stronger bootcamp, får dig som vill bli ännu starkare!

Stronger bootcamp innebär 10 veckor styrketräning för gymmet. Tre tunga pass i veckan, filmade övningar och tillgång till nig hela tiden via en gemensam fb-grupp för pepp och stöd. Dessutom får ni varje vecka en bonusutmaning som kan handla om att styra upp kosten. Jag finns med hela vägen och vi mäter framstegen innan, under och efter med hjälp av fystester som du gör på hemmaplan och redovisar i en graf. Självklart behöver du inte ha gått min tidigare kurs för att gå denna, den är helt fristående.

Stronger bootcamp
Start 28 mars
10 veckor
3 pass/vecka med filmade instruktioner
Utrustning som krävs: Skivstång, hantlar, kettlebell (gärna 2 olika vikter), pilatesboll, miniband
Fystester för att mäta din utveckling (maxantal på knäböj, armhävningar och stångrodd enligt tydliga instruktioner från mig)
Kostnad 1495 kr
Programmet har du kvar efteråt så du kan köra det igen och igen och igen!

Anmälan sker här: STRONGER BOOTCAMP

Anmälan är bindande dvs efter 14 dagar kan du inte avboka din plats. Bokar du sista dagarna innan kursstart kan du inte avboka när programmet har levererats till dig. 

Har du några frågor innan du bokar? Lämna en kommentar nedan eller maila mig på kontakt@lifeatcore.com

Varmt välkomna!

 

2
By Madeleine Rybeck, 12 mars, 2022
 • 2
2 Comments
 • Maria Franklin
  22 mars, 2022

  Hej,
  Jag tränar regelbundet men känner att jag behöver hjälp med upplägg. Kan jag ta den här kursen? Vill bli starkare, är ganska stark (iallafall i ben/rumpa) men vill utvecklas.
  Mvh Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.