Back to home
in Filmade träningspass, Hemmaträning, PT online, Webkurser

Last chance bootcamp- 8 veckor till toppform!

  • 13 oktober, 2022
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Last chance bootcamp- 8 veckor till toppform!

Nu är det dags för höstens allra sista bootcamp! Åtta veckor med fokus på att toppa formen, där du tränar hemma till videos med kompletta pass från mig. Jag är alltså med och kör hela passet, du bara trycker på play och sen tränar vi tillsammans. Passen ligger uppladdade så du kör exakt när det passar dig själv!

 

Alla styrkepass är så kallade follow along, dvs jag tränar med dig hela passet, visar, peppar osv. Passen dvs filmerna är 30-40 minuter långa och fokuserar på olika delar, ibland ben, ibland överkropp, ibland cirkelpass, rörlighet osv. Ni får två filmade pass i veckan och utöver det kompletterar ni med antingen en timmes powerwalk eller en powerwalk + intervaller på crosstrainer/löpband/roddmaskin/cykel, utifrån nuvarande nivå. Kursen passar alltså både nybörjare och mer erfarna, då väljer man helt enkelt att köra antingen tre eller fyra pass!

Last chance bootcamp

  • Startdatum 31 oktober
  • 8 veckor- vi är klara precis till jul!
  • Träna 3-4 pass i veckan, två pass styrka hemma, två pass kondition (promenad, cykel, rodd eller crosstrainer)
  • Gemensam fb-grupp med pepp och stöd samt för alla era frågor under kursen!
  • Kostnad 1495 kr

Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller. Bokning sker i min webbshop, därefter kommer ett infomail med allt du behöver veta inom 24 timmar (vardagar). Du kan betala med Klarna, swish eller PayPal. Friskvårdsbidrag gäller såklart!

Anmälan är bindande. 

Anmäl dig genom att klicka här

Varmt välkomna!

3
By Madeleine Rybeck, 13 oktober, 2022
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *