Back to home

Medlemskap

Share

Bli medlem på siten och få tillgång till allt material!

Varje vecka får ni som är medlemmar ett recept, oftast en middagsrätt men ibland en frukost, ett snabbt nyttigt mellanmål eller en nyttig kaka. Ni får även ett komplett filmat träningspass, ett pass som är betydligt med avancerat och genomarbetat än de små tips jag ger på min Instagram emellanåt. Detta är alltid kompletta pass från start till mål och jag förklarar tekniken i övningarna, ger er ett passupplägg dvs hur många set, reps, tid osv och visar såklart alla övningar noga på filmen.

Utöver dessa två standardpunkter får ni medlemmar alltid två olika artiklar om hälsa och träning. Dessa kan variera väldigt mycket men de sista veckorna har de tex handlat om (klicka på titeln nedan för att komma direkt till den artikeln):

Att bryta en ovana steg för steg

Träning och kost vid stress/högt kortisol

Filmad föreläsning om att vara en sund förebild för sina barn

Intervju med frisören- så tar du hand om ditt hår när du tränar

Träna efter din menscykeln, så gör du

Träningsupplägg, hur ska man dela upp kroppen i gymet? 

  • Medlemmar får varje månad också en frågestund där de har möjlighet att ställa frågor kring sin träning och kost och få personliga svar. Detta blir alltså en form av onlinecoaching som ingår i medlemskapet och ger ett stort mervärde, personlig coaching kostar annars från 1000 kr i månaden och uppåt!
  • Medlemmar har alltid 10 % extra rabatt på allt i min webbshop. Det innebär att när jag har tex 20 % rabatt på alla tights så har medlemmar 30 % rabatt. Dessutom får medlemmar köpa mina onlineutmaningar såsom Maddes bålträning, Maddes bootychallenge osv för 200 kr istället för 295, ca 30 % rabatt!
  • Medlemmar får alltid boka mina träningsevent före alla andra vilket är en stor förmån eftersom eventen ofta blir fullbokade på bara några dagar.

Nytt från och med november är att jag utökar medlemskapet med två ytterligare inlägg i veckan! Varje fredag kommer det upp ett hälsosamt fikarecept, perfekt till fredagsfikat på jobbet eller fredagsmyset i soffan. Varje tisdag kommer det ett konditionspass, ett intervallpass med fokus antingen på snabbhet, uthållighet eller styrka. Ett pass som går att utföra springande, på crosstrainer, på cykel eller nåt annat du föredrar, upplägget kommer passa alla träningsformer!

Detta innebär alltså att medlemmar får sex inlägg i veckan, ett matrecept, ett fika recept, ett filmat styrkepass, ett nedskrivet konditionspass med pulsnivåer/ansträngningsnivåer samt tidsupplägg, samt två artiklar som vanligt. Väldigt mycket för pengarna!

Välj ett alternativ för att bli medlem, betalning via PayPal eller swish.

SWISH

 

PAYPAL
JULERBJUDANDE 12 månader 750 kr, betala hela summan direkt
3 månader 225 kr (dvs 75 kr/månad), betala hela summan direkt
12 månader 828 kr (dvs 69 kr/månad), betala hela summan direkt
Månadsvis prenumeration, autogiro 79 kr/månad, ingen bindningstid
Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck