Back to home

Medlemskap

Share
Medlemskap

Hösten är snart här och många börjar längta efter struktur i kost och träning igen. Att få hjälp med effektiv träning och bra recept med mycket näring är viktigt för att orka hålla motivationen uppe de dagar då allt känns lite tuffare. Därför finns min vip-klubb The core club!

The core club är min medlemsgrupp som jag varje vecka skapar massor av material till här på min hemsida. Det är också de som alltid får förhandsboka mina event, får specialpris på mina populära månadsutmaningar #maddesbålträning #maddesbootychallenge osv. Dessutom har de 10 % extra rabatt i min webbshop, även på rean. Varje månad har vi också en frågestund där de kan ställa alla sina frågor kring sin egen träning och kost, en form av onlinecoaching kan man säga!

De får helt enkelt det bästa av mig!

Nu har jag i samråd med befintliga medlemmar vässat sidans innehåll ytterligare! Tagit bort lite och lagt till annat som medlemmarna gärna vill ha mer av, och detta firar vi med en härlig höstkampanj på medlemsskap!

Varje vecka får de som är medlemmar:

  • 2 filmade träningspass, tex ett benpass och ett överkropp eller ett bål och ett rörlighet osv.
  • 3 recept, en snabb nyttig middag, ett nyttigt fika och en frukost/mellabmål/snacks/lunch
  • 1 teoretisk artikel om kost, träning eller hälsa. Ämnena här kan tex vara "mat efter träning", "Checklista- 10 basvaror för hälsosam vardagsmat", "mental träning för bättre prestation", "går man verkligen ner i vikt av nyttig mat" och "starkare fötter- hur och varför?" Väldigt blandade ämnen med andra ord och jag försöker varva kost med träning och mer inre hälsa, mental balans osv.

Ett medlemsskap kostar normalt sett från 69 kr/månad, och du kan se det som en tidningsprenumeration, med bonus att du även får tillgång till allt gammalt material som redan finns på sidan. Väldigt mycket för pengarna!

Vad kostar det att vara medlem?
Det beror på vilken typ av medlemsskap du väljer. Du kan ha ett rullande autogiro där du betalar månadsvis utan bindningstid, du kan välja att bli medlem i 3 månader på en gång eller i ett år. Desto längre tid du tecknar dig för desto billigare blir det såklart!

Månadsvis autogiro 79 kr/månad

3 månader 225 kr (75 kr/månad)

12 månader 828 kr (69 kr/månad)

Hur betalar man?
Du väljer betalning med Swish eller via PayPal. Vill du ha autogiro kan du endast välja PayPal då Swish tyvärr inte har något funktion för automatisk dragning varje månad.

Oavsett hur länge du tecknar medlemsskap så ingår samma saker dvs allt jag listat ovan. Du har alltså alltid tillgång till allt som finns på hemsidan och allt som nånsin lagts upp. En riktigt bra deal för väldigt mycket material tycker jag!

 

SWISH

 

PAYPAL
3 månader 225 kr (dvs 75 kr/månad), betala hela summan direkt
12 månader 828 kr (dvs 69 kr/månad), betala hela summan direkt
Månadsvis prenumeration, autogiro 79 kr/månad, ingen bindningstid