Back to home

PT online och kost

Share
PT online och kost

Vi erbjuder personlig träning för såväl motionär som elit. I teamet är vi tre coacher med olika inriktningar, allt för att du ska hitta den som passar dig och dina behov! Nedan hittar du de tjänster vi erbjuder. Kontakta oss gärna för mer information om de olika tjänsterna.

Givetvis har du en kostnadsfri konsultation inför din coachingperiod. För bokning och frågor maila kontakt@lifeatcore.com. Bokning av PT eller en gratis konsultation kan också göras direkt via vår onlinebokning

PERSONLIG TRÄNING OCH LÖPCOACHING

Personlig träning sker antingen utomhus eller på T.I.S i Svenljunga. Jag kan även komma till ditt gym med ägarens tillåtelse. Då tillkommer reseersättning.

I PT-paketen ingår alltid:

– screening och personliga tester vid första träningstillfället.

– träningsupplägg som är personligt utformat för dig och dina behov.

– ett korrektivt program som fokuserar på att du ska bli av med eventuella obalanser och stelheter.

– hjälp med kostplanering för optimala resultat.

– mailsupport under hela samarbetstiden.

 Priser från 1 januari 2016

10 gg 900 kr/tillfälle (9000 kr)
20 gg 850 kr/tillfälle (17 000 kr)
30 gg 825 kr/tillfälle (24 750 kr)
40 gg 800 kr/tillfälle (32 000 kr)
50 gg 775 kr/tillfälle (38 750 kr)
60 gg 750 kr/tillfälle (45 000 kr)
70 gg 725 kr/tillfälle (50 750 kr)
80 gg 700 kr/tillfälle (56 000 kr)
90 gg 675 kr/tillfälle (60 750 kr)
100 gg 650 kr/tillfälle 65 000 kr)

Alla paket kan delbetalas på 3-6 månader vid behov. Köpta  timmar återbetalas ej. 

OBS! Från 1 april 2017 gäller swishbetalning på plats alternativt faktura med 10 dagars betalning (29 kr faktureringsavgift) på enskilda timmar. Paket går fortfarande att delbetala på faktura utan extra avgift. 

PERSONLIG TRÄNING- enstaka tillfällen 1 h 1000 kr

I dessa priser ingår inte det som ingår i ovanstående paket, endast träningen samt ett protokoll på det vi gått igenom under passet.

SCREENING- 1 h 1000 kr

Under en timme går vi igenom din kropp, del för del. Jag tittar på stabilitet i knä, höft, fotled, rygg och alla leder. Vi mäter rörligheten i säte, höfter, ben och tittar på funktionen i skulderbladen. Vi pratar om eventuella skador och smärtor och utöver resultatet av analysen får du med dig ett korrektivs program hem med övningar för att stärka det som är svagt och öka rörligheten där det behövs. Screening ingår alltid i PT-paketen från 10 h och uppåt men kan också köpas separat.

Avbokning av bokat pass ska ske 24 h innan, annars debiteras full taxa. 

PT ONLINE

-Träningsupplägg online, skräddarsytt upplägg för dina behov och önskemål, du får upplägg för 4 veckor i taget och har fri mailsupport (vardagar) under hela samarbetsperioden. Ditt upplägg utformas efter att v haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar sedan hänsyn till dina mål, ditt nuläge, skador, träningserfarenhet osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1000 kr/4 veckor

 

KOSTRÅDGIVNING ONLINE

-Kostrådgivning online, ett skräddarsytt kostupplägg med en meny för 7 dagar med angivna mängder och tidpunkter samt uträkning av kalorier, mängd kolhydrater, protein och fett samt balansering av vitaminer och mineraler. Ditt upplägg utformas efter att vi haft grundlig mailkontakt, du får svara på frågor i ett formulär och jag tar hänsyn till dina mål, din tidsplan, utgångsläge, allergier osv.

Minsta samarbetstid 3 månader. Faktureras månadsvis.

1500 kr/4 veckor

 

BÅDE KOST OCH TRÄNING

– Kost och träningsupplägg kombinerat, sk FULL SUPPORT. Ovanstående två alternativ kombineras. Minsta samarbetstid 3 månader.

2000 kr /4 veckor

 

Engångstjänster

Kostanalys 800 kr.Utifrån ett frågeformulär du fyller i får du med dig en meny för en bra matdag samt allmänna rekommendationer för hur du ska planera din kost utifrån dina mål.

Uppföljning på kostanalys 400 kr. En timmes möte med uppföljning på resultat samt riktlinjer inför framtiden. Ca 3-4 månader efter kostanalys.

Grundupplägg för dig som har tränat en längre tid, ett basupplägg för kost och träning som du följer under 2-3 månader innan det byts ut. 1500 kr

TRÄNING FÖR STÖRRE GRUPPER/FÖRETAG

Fysträning, löpning eller gym-beroende på antal och upplägg, maila för prisuppgift