Back to home

Event och webkurser

Share
Event och webkurser

Nedan listas de föreläsningar, kurser och träningsläger som vi arrangerar.
Bokning och mer info fås via mail på kontakt@lifeatcore.com

Vill du boka ett event eller en föreläsning på din arbetsplats eller i ditt kompisgäng, tveka inte att höra av dig!

TRÄNINGSEVENT vår 2019

Move and relax 30-31 mars FULLBOKAT!

Två dagar med fokus på yoga, mindfulness och stresshantering. Ät gott, träna och få tid för reflektion över ditt liv och dina drömmar. En perfekt helg för dig som vill leva livet till 100%!

Läs allt om eventet här.  

Mom On Retreat 27-28 April

En helg med fokus på mammakroppen! Bålträning, knipträning, styrka för hemmabruk, konditionsträning utan hopp och föreläsning om både kvinnlig smärta och kvinnors självkänsla, med mera...  En riktig boost som alla mammor är värda!

Anmälan öppnar den 25 november kl 9.00! 

Läs allt om höstens Mom On Retreat här.  

Running Halmstad 4-5 maj

En riktig löparhelg för dig som älskar att springa! Vi bjuder på teknikträning, styrka och rörlighet för löpare, workshop om löparskador, föreläsning om kost för prestation, god mat, härligt umgänge och mycket mer!

Anmälan öppnar 3 februari kl 9.00!

Läs allt om höstens Running Halmstad här. 

Hofsnäs bootcamp 1 juni

Under en heldag samlar vi alla er som älskar att träna utomhus för en riktig inspirationsboost. Vi blandar högintensivt styrkepass med kroppsvikten med olika former av pulsträning med naturen som redskap. Dessutom bjuder vi på en föreläsning om träningsplanering och hur du bäst planerar din tid för att få önskat resultat. Självklart laddar vi batterierna med en dignande lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård!

Anmälan öppnar 3 mars kl 9.00! 


  • WEBKURS LÖPNING FÖR NYBÖRJARE

Kursen pågår under 4 veckor och du får sedan ytterligare 4 veckors träningsupplägg att följa dvs totalt 8 veckor. Målet under dessa 8 veckor är att klara att springa 5 km utan uppehåll. Utöver träningsprogrammen får du som deltagare 8 filmade styrketräningspass (2/vecka de 4 första veckorna) att göra hemma eller på gym, med fokus på löpstyrka. Passen innehåller även enklare löpteknik för att du ska lära dig springa lätt och skadefritt. Programmet baseras på två löppass och två kortare styrkepass i veckan de fyra första veckorna, sedan tre löppass i veckan och ett styrkepass. Tidsåtgång ca 2 h/vecka för att kunna följa programmet. Du bestämmer själv vilka dagar under veckan du ska träna.

Läs mer om kursen här!


  • WEBKURS KÄNSLOBASERAT ÄTANDE

Hör du till dem som har en problematisk relation till din kosthållning?

Upplever du att det är svårt att avgöra när du är hungrig, mätt, sötsugen, törstig eller bara uttråkad?

Äter du när du är ledsen, stressad, orolig eller på annat sätt mår dåligt?

Är mat något som fungerar bra i perioder för att sen fallera och leda till ångest, stress eller dåligt samvete?

Då är min webkurs känslobaserat ätande som gjord för dig!

Läs mer om kursen här! 

  • WEBKURS HÅLLBARA VANOR FÖR TRÄNING OCH KOST

Information om kursen

Här ligger fokus på att få till vardagen med barn, familj, arbete osv och ändå hinna med att äta bra och träna utifrån individuellt förutsättningar och behov. Vi pratar om långsiktiga investeringar, hur du planerar och genomför dina dagar för bästa resultat.

4 veckor gemensamt arbete+ 4 veckor eget arbete följt av gemensam uppföljning och summering 

8 filmade träningspass (matta, boll och miniband behövs för att kunna genomföra passen)

4 filmade föreläsningar kring vardagsrutiner och hållbar hälsa

En kostmall med 3 frukostar, 3 luncher, 3 middagar, 6 mellanmål för tips och inspiration.

Min egen träningsdagbok”Fitnesscoachens träningsdagbok” ingår där du bokför sömn, mat, stressnivå och din träning. Dagboken innehåller 200 sidor för anteckningar om dagsform och träning samt 20 sidor med recept, träningstips, stresshantering och nycklar till en balanserad kost. Värde 249 kr. Frakt tillkommer med 49 kr.

Sluten facebookgrupp för nuvarande och tidigare kursdeltagare

Kostnad 795 kr, faktureras. Frakt för dagboken tillkommer. Anmälan är bindande. 

Anmälan till kontakt@lifeatcore.com

  • WEBKURS FUNKTIONELL BÅLSTABILITET

Kursen pågår 4 veckor, varje vecka får ni tre filmade bålpass att genomföra under kommande vecka, totalt alltså 12 olika pass med olika övningar i varje. Passen är 10-15 minuter långa och ni tränar dem hemma eller på gym, endast en matta och en boll behövs. Vi jobbar med bålstabilitet inifrån och ut dvs mycket fokus ligger på de inre magmusklerna och hållningen. Kursen passar därför väldigt bra för dig som nyligen fått barn eller fortfarande känner dig svag efter graviditet även för länge sen. (Saknar du utrustning så köper du som anmäler dig till kursen matta och boll med 25 % rabatt i min webbshop) . Under hela kursen har du också tillgång till en stängd facebookgrupp där du kan ställa alla frågor och där vi peppar och pushar varandra genom hela perioden. Jag finns där som stöd hela vägen och delar också med mig av tips kring bålträning för specifika idrotter, bålträning efter graviditet osv.

Läs mer om kursen här! 


Instagram API currently not available.