Back to home
in Okategoriserade

Fitnesscoachen reder ut- inläggsserie för dig som vill veta mer

  • 31 oktober, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Under ett par år gjorde jag en serie jag kallade Fitnesscoachen reder ut. Det var när jag låg på min gamla hemsida fitnesscoachen och den sidan finns fortfarande kvar, men kommer att plockas bort inom ett par månader.

 

Fitnesscoachen reder ut bestod av en serie inlägg med vetenskapligt fokus, gällande kost, träning och vanliga myter som ofta kommer upp i diskussioner eller när vi läser artiklar mm på nätet. Mitt syfte med serien är att ge en bakgrund till hur det egentligen ligger till, hur vetenskapen ser ut (just nu, den kan ju ändras med tiden) och på så sätt hjälpa er att sålla bland all "skit" som faktiskt finns där ute.

_S1A9650webb

Inläggen hittar ni här.

Rotatorcuffen

Inre magmusklerna

Stretching och rörlighet

Att kombinera styrka och konditionsträning

Nackens position vid ryggträning

Begränsande faktorer för korrekt knäböj

Går det att bestämma formen på sina muskler? 

Tips för att träna upp uthålligheten för långdistans

Rörlighetsträning för överrörliga

 

Ni har dem också samlade på en egen flik i menyn högst upp på sidan. De kommer att ligga där med länk så länge den gamla sidan finns kvar men sen kommer de att försvinna så passa på att läsa och kanske spara ner dem redan nu.

 

Hoppas ni får mycket nytta av dem!

 

0
By Madeleine Rybeck, 31 oktober, 2017
0 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *