Back to home
in Okategoriserade

Personlig träning våren 2018

  • 27 november, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vid årsskiftet går jag på föräldraledighet och redan den 1 december kommer jag sluta ta emot klienter i gymet. PT online kör jag på med fram till jul förutsatt att den lille håller sig på insidan så länge den är planerad att göra det dvs tills början av det nya året. För er som vill träna med PT under våren 2018 rekommenderar jag därför såklart att ni tar kontakt med de övriga coacherna i mitt team.

 

Samantha och David tar emot klienter i Dalstorp kvällstid och ibland helger.

Samantha jobbar mycket med funktionell träning, rörlighet och både fysisk och mental balans, hon är lugn, kunnig och har ett fantastiskt öga för varje människas specifika behov. Hon passar även bra för dig som har smärtor av olika slag i kroppen pga stelhet, obalans, ensidigt jobb osv.

 

David jobbar mer med traditionell gymträning, han är expert på muskeluppbyggnad och också grym på träning för viktnedgång, är du ute efter riktigt svettiga styrkepass som boostar konditionen och får fart på fettförbränningen så är det hit du ska vända dig! Han är peppig, rolig och inspirerande på ett fartfyllt sätt. David passar även utmärkt för dig som vill komma igång i gymet och lära dig tekniken från grunden, såväl på maskiner som med fria vikter.

 

För att boka tid hos Samantha eller David mailar du dem direkt på samantha@fitnesscoachen.com respektive david@fitnesscoachen.com

 

Är du befintlig kund hos mig idag och vill ha hjälp under tiden jag är ledig, maila mig så löser vi en bra deal för dig med specialpris hos mina kollegor!

De svarar också på frågor och funderingar du har innan bokning, kring upplägg och vad som passar just dig. Välkommen!

 

img_1059-1101617Move and relax weekend_23

0
By Madeleine Rybeck, 27 november, 2017
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *