Back to home
in Mammaträning, Okategoriserade

Träningskläder för gravida

  • 28 november, 2017
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Annonssamarbete med training for pregnant

Jag är så otroligt tacksam för att jag även denna graviditet har kunnat träna så bra och hålla igång i princip hela vägen fram. Jag vet inte hur jag skulle orka med allt annat om jag inte hade min träning! Nu är det inte många veckor kvar och magen börjar kännas minst sagt otymplig. De flesta kläderna i min garderob, både den vanliga och den för träningskläder (japp, jag har två!) ligger oanvända vecka efter vecka och de plagg jag har som passar blir färre och färre. Här om dagen fick jag dock hem ett paket med träningskläder för gravida, där det faktiskt finns plats för den där växande magen och jisses, vilken skillnad det är!

112817Träning under graviditet112817Träningskläder för gravida_1112817Träningskläder för gravida_3

Jag har ju tidigare skrivit att jag snålat lite med detta, tyckt att det känns onödigt när det är en så pass kort tid av ens liv, men räknar man på hur många pass i veckan jag ändå tränar och att jag dessutom jobbar i träningskläder de flesta dagarna så är det många timmar med obekväma kläder. Jag fattade nog inte riktigt skillnaden innan jag fick prova... pinsamt men sant.

Jag sa till min man i helgen när jag varit ute och promenerat i mina nya kläder att det är samma aha-upplevelse som när jag testade ett par mammajeans för första gången. Innan dess hade jag klarat mig med att sätta ett gummiband runt knappen (ni som varit gravida vet) men det funkade ju såklart inte i längden, att sen få dra på sig ett par mammajeans som faktiskt satt ÖVER magen och inte under eller skar in mitt i, det var ju som en uppenbarelse! Precis så var det med att nu få testa riktiga träningskläder för gravida. Sen jag fick hem dem förra veckan har jag bott i dem dygnet runt och jag kan säga att varenda pass och varenda jobbdag fram till förlossningen kommer att spenderas i dessa plagg!

112817Träningskläder för gravida_2112817Träningskläder för gravida112817Träningskläder för gravida_7

Kläderna jag använder kommer från ett svenskt företag vid namn Training for pregnant. Jag kommer att samarbeta med dem här framöver och det kommer att ge er läsare flera roliga fördelar. Jag tycker alltid det är lite extra roligt att samarbeta med mindre och svenska företag, som egenföretagare vet jag vilket jobb det ligger bakom att få ett företag att växa och bli framgångsrikt och jag vill så gärna vara med och stötta det jobbet! Alla kläderna är skapade just för gravida och passar från ganska tidigt i graviditeten när magen bara är som en lite större bula tills de sista veckorna när den är som en hel vattenmelon! Det finns såväl inne- som utekläder, jackor, byxor och allt annat i sortimentet och ni kan se delar av det på bilderna i inlägget. Klicka in på namnet nedan för att se alla plagg. 

Som läsare hos mig kan ni handla allt i sortimentet med 10 % rabatt. Anger ni koden LIFEATCORE i kassan så dras summan av på priset. Training for pregnant stöttar dessutom Läkarmissionens arbete så ni gör gott på flera sätt genom att handla. Jag har skrivit om det tidigare och tycker det är väldigt viktigt att företag som sysslar med kläder även tar sitt sociala ansvar! 

112817Träningskläder för gravida_8112817Träningskläder för gravida_6

112817Träningskläder för gravida_4

0
By Madeleine Rybeck, 28 november, 2017
0 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *