Back to home
in Okategoriserade

Personlig träning godkänt som friskvård

  • 17 januari, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Äntligen! Nu har det äntligen blivit godkänt att använda sitt friskvårdsbidrag för personlig träning. Det tycker jag var på tiden! PT har ansetts vara lyx, därav har det inte varit godkänt tidigare men att ta hjälp av en PT handlar i många fall om att bli av med skador och smärta, förebygga livsstilsrelaterade sjukdomar, få hjälp med övervikt och lära sig träna säkert och effektivt. Det är inte lyx, det är en viktig investering i den egna hälsan.

Har du ett friskvårdsbidrag du vill använda för personlig träning? Maila mig på info@fitnesscoachen.com så hjälper jag dig boka in ett första möte med någon av oss i teamet!

0
By Madeleine Rybeck, 17 januari, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.