Okategoriserade

Löpning för nybörjare

Är du sugen på att lära dig springa? Är du nybörjare på löpning men nyfiken på om du kan lära dig tycka om att springa? Har du sprungit tidigare men haft en längre paus och behöver hjälp med hur du ska komma igång igen? Vill du lära dig mer om löpteknik och styrketräning för löpare? Har du som mål att kunna springa 5 km? Då ska du hänga med på min webkurs Löpning för nybörjare!

Kursen ger dig hjälp och stöd för att komma igång med löpning på ett lugn och skonsamt sätt, du får träningsprogram för 8 veckor, filmade pass med styrketräning och löpteknik, coachning online varje vecka samt tillgång till en gemensam facebookgrupp för pepp och stöd av övriga deltagare. Vi börjar från grunden, de första passen kommer bestå av promenad och sen bygger vi vidare successivt.

Programmet baseras på två löppass och två kortare styrkepass i veckan de fyra första veckorna, sedan tre löppass i veckan och ett styrkepass. Tidsåtgång ca 2 h/vecka för att kunna följa programmet. Du bestämmer själv vilka dagar under veckan du ska träna.

Jag har den stora äran att jobba med Röhnisch på denna kurs och alla deltagare kommer därför också att få ett fint paket från dem!

Information om kursen

Start 12 mars, sista anmälningsdag 9 mars

8 veckors träningsupplägg från noll till 5 km

8 filmade styrketräningpass med kroppsvikt, matta och miniband

4 veckors onlinecoaching där du rapporterar dina resultat till mig varje helg och får feedback

Gemensam facebookgrupp för alla allmänna frågor kring löpning, löpteknik mm

Kostnad 995 kr, inkl miniband 3-pack eller 4-pack ingår utifrån behov. Alla deltagare får dessutom en vattenflaska, läppbalsam och hudkräm från Röhnisch.

Anmälan till kontakt@infiniteyou.se, ange namn, adress och personnummer, begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är bindande.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *