Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Videoblogg: rörlighetsträning för uppvärmning och koordination

  • 8 mars, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Att värma upp inför ett pass har många fördelar. Dels blir du varm i musklerna vilket ökar cirkulationen och minskar risken för skador. Dels får du mentalt en chans att landa här och nu, ställa in kropp och huvud på att det är dags för träning och hitta ditt fokus inför passet. Ofta är vi så splittrade i våra tankar att vi mest fokuserar på det som varit och det som komma skall, att faktiskt landa här och nu är viktigt för att kunna få till ett bra träningspass.

På filmen ser ni en serie som både värmer upp kroppen och tvingar hjärnan att fokusera. Den kräver en del balans och koordination vilket är bra i detta fall, då måste du ta den långsamt i början och vara med i skallen. Gör 2-3/sida som en uppvärmning inför passet och avsluta kanske med lite hopprep eller liknande för att få upp pulsen mer!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=n0AHKoH4LZk&w=560&h=315]

0
By Madeleine Rybeck, 8 mars, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.