Mammaträning,  Okategoriserade

Baddräkt för gravida

I samarbete med Training for pregnant

Att ha sköna och snygga träningskläder är precis lika roligt när en är gravid som annars. klart en vill känna sig bekväm ändå! Som ni vet jobbar jag ihop med Training for pregnant som gör både snygga och funktionella kläder för dig som är gravid, från först månaderna och hela vägen fram samt för tiden efter förlossningen. Jag tränade i dessa kläder de sist månaderna av min graviditet och det var så himla sket med byxor som satt på plats och tröjor ost inte åkte upp över magen!

Nu har TFP även fått in baddräkter för gravida, härligt va? Jag fick hem en häromdagen och den är i samma mjuka, lite glansiga tyg som tightsen har, med kors i ryggen, tjocka axelband och snyggt rynkat tyg i sidan som ger gott om plats för en växande mage.

Vill du handla hos Training for pregnant så får du 10 % rabatt via mig! Ange koden LIFEATCORE i kassan så får du automatiskt rabatten. Självklart gäller den hela sortimentet.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *