Back to home
in Okategoriserade

Semester- here I come!

  • 16 april, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Nu är det dags, som vi har längtat! Jag bokade den här resan i höstas när jag var som mest gravid, mest deprimerad, tröttast och mest less på vädret och kylan här. Då kändes mitten av april som långt borta, nu är vi här, vi har den där lilla prinsessan hos oss som då låg i magen och ställde till med så mycket i min energinivå, nu tillför hon så mycket glädje och kärlek varje dag!

 

Imorgon bitti lyfter vi för två veckors semester på Mallorca, hela familjen. Jag ser fram emot löpturer på stranden (ni vet, jag och havet <3 ), bad i hav och pool med storasyster, kanske lite plask med lillasyster, god mat, utflykter, sovmornar, frukostbufféer, spännande restauranger och bara massa tid tillsammans. Sist vi var utomlands var nyår för drygt två år sedan, då var vi i Thailand med mina föräldrar och det var verkligen en fantastiskt resa, men nu ska det bli kul att åka bara vi, när vi faktiskt är fyra. Tänk va, en hel stor familj med två barn, när hände egentligen detta?

 

Bloggen kommer få lite paus medan jag är borta, det ligger en näve inlägg klara för er som kommer upp dessa veckor men uppdateringarna blir mycket mer utspridda, jag kommer ägna tiden åt att leva och njuta! Har ni önskemål om inlägg så skriv gärna en kommentar så har jag massa ny inspiration när jag kommer hem.

 

Ha det fantastiskt så hörs vi snart igen!

180414-webb-128

Foto Madeleine Wejlerud180414-webb-161

0
By Madeleine Rybeck, 16 april, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.