Back to home
in Okategoriserade

Running Halmstad- anmälan är öppen

 • 1 juli, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 9 Comments

Nu öppnar vi anmälan till höstens löparhelg Running Halmstad. En hel helg med fokus på löpning och löparglädje, som vi har längtat! Förra årets event var succé blev fullbokat snabbt så först till kvarn gäller och vi kan inte garantera din plats innan din anmälan är betald och du fått ett bekräftelsemail. Om du hunnit betala in din anmälningsavgift men inte får en plats så återbetalas hela summan omgående.

Datum 22-23 september

Plats Tylebäck, intill Prins Bertils stig, Halmstad

Kostnad 2195, inkl alla måltider, övernattning i dubbelrum, alla pass och föreläsningar. Samtliga deltagare får även 50 % rabatt på all vår PT online vid tecknande under eller efter helgen.

Anmälan görs via denna länk.

Program

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen

9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!

10.30 Mellanmål

11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster

12.00 Lunch

13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?

15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass

9.00 Frukostbuffé

10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.

11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.

12.30 Lunch

14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.

15.00 Avslutning

Varmt välkomna!

0
By Madeleine Rybeck, 1 juli, 2018
 • 9
9 Comments
 • Madeleine Ström
  1 juli, 2018

  Hej, försökte anmäla mig men fick felmeddelande att man måste vara medlem i ”owners organisation” för att få fylla i. Är detta ett fel? Vill anmäla mig och min syster.

  • Madeleine Rybeck
   1 juli, 2018

   Det funkar nu, miss av mig 🙂 Välkomna! <3

   • Madeleine Ström
    1 juli, 2018

    Hur gör jag om jag vill anmäla två? Går bara att fylla i för en och min syster är i Europa på semester. Och får jag swish numret till mig? Hann inte skriva ner det. Tack på förhand!

 • Madeleine Ström
  1 juli, 2018

  Min syster anmälde sig å fick bekräftelse men inte jag. Sedan blev det fel då jag betalade även för henne. Jag försökte maila er men det går inte fram. Kan ni maila mig?

 • Camilla Soergel
  17 juli, 2018

  Hej!
  Jag anmälde mej och betalade för ett tag sen men såg att jag inte skrivit mitt namn vid betalningen, har heller inte fått nåt bekräftelsemejl.
  Skrev bara Running Halmstad vid swishbetalningen.
  Vill bara kolla så att jag är anmäld.
  Med vänlig hälsning, Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.