Back to home
in Okategoriserade

Västkusten aka Saharaöknen…

  • 31 juli, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vi har haft min mans syster och hennes sambo på besök i Halmstad två dagar och de lyckades verkligen pricka in sommarens varmaste dygn. Igår höll vi på att smälta bort trots att det var lite molnigt och idag har solen stekt oss från tidig morgon och hela dagen.

 

Vi cyklade iväg och spelade minigolf igår eftermiddag, alltså så barnsligt roligt det är! Roligast var att se hur vår stora tjej har utvecklats från förra året, då försökte vi också spela en gång men hon hade inte alls tålamod att hålla på, igår spelade hon 18 hål med gott humör även om vi fick hjälpa henne att pricka det där hålet på vissa banor... barn och deras utveckling alltså, jag är helt fascinerad!

 

Idag tog jag mig ut tidigt för ett träningspass, precis som igår. Då blev det en mils löpning, idag blev det en skön promenad på en vindstilla strand. Mornarna är ju absolut bäst ju nu, då är det fortfarande behagligt ute. Efter frukost åkte vi till Brottet och badade, att vara i vatten var absolut nödvändigt idag, termometern visade 35 grader och uppåt! Jisses... detta är ju inte nyttigt och jag lider verkligen med barn och gamla som inte kan hantera det. Vår lilla fröken sov mest i skuggan eller satt på en filt i bara blöja medan stora tjejen röjde i poolen, åkte vattenrutschbana och njöt. Hon har blivit ett riktigt baddjur tack vare simskolan vi gick på i början av sommaren. Nu är vi hemma i Borås igen, jag har packat ordrar till webshopen så det bara sprutade svett och imorgon rullar vi norrut för att fira min pappa som fyller år. Jag hoppas på lite svalare väder där, och gärna lite regn. Kan ni ens tro att ni hörde MIG, den stora soldyrkaren, säga det?!

Älskade Halmstad, så jag älskar dig. Även när du bjuder på tropisk hetta... 

0
By Madeleine Rybeck, 31 juli, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.