Back to home
in Filmade träningspass, Kvinnohälsa, Okategoriserade

Bålövningar med kettlebell

  • 26 augusti, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 2 Comments

Jag rekommenderar alla som fött barn att träna bålen tre gånger i veckan och alla andra minst två gånger. För att det ska bli av kan det ibland krävas att du kör något pass hemma, alla kommer inte iväg till ett gym så ofta! Då är en kettlebell ett enkelt men väldigt effektivt redskap att ha hemma.

Jag kör ofta med kettlebells i mina vanliga styrkepass, jag gillar att det är lätt att få in mer puls i passen då! När det gäller bålträning med kettlebell finns det också många olika övningar som är både enkla och effektiva. Nedan får du tre olika förslag, kanske hittar du någon ny favorit?

6
By Madeleine Rybeck, 26 augusti, 2018
  • 2
2 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *