Bålövningar med kettlebell

Jag rekommenderar alla som fött barn att träna bålen tre gånger i veckan och alla andra minst två gånger. För att det ska bli av kan det ibland krävas att du kör något pass hemma, alla kommer inte iväg till ett gym så ofta! Då är en kettlebell ett enkelt men väldigt effektivt redskap att ha hemma.

Jag kör ofta med kettlebells i mina vanliga styrkepass, jag gillar att det är lätt att få in mer puls i passen då! När det gäller bålträning med kettlebell finns det också många olika övningar som är både enkla och effektiva. Nedan får du tre olika förslag, kanske hittar du någon ny favorit?

0 reaktion på “Bålövningar med kettlebell

  • 27 augusti, 2018 kl. 16:30
    Permalink

    Hej och tack för tipsen! Är det någon av dessa övningar som inte passar att göra om man är gravid?

    Svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *