Back to home
in Filmade träningspass, Okategoriserade

Videoblogg- rumpövningar

  • 31 oktober, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Varje vecka lägger jag ut 2-3 nya övningar på min youtubekanal. Den fungerar som en inspirationskanal för dig som vill ha nya tips och övningar men även för dig som vill kolla in tekniken på en viss övning för att se om du gör rätt. Prenumerera gärna på den så får du en avisering i telefonen varje gång jag postat ett nytt klipp!

Ungefär en gång i veckan sammanställer jag några av filmerna som har samma tema i ett blogginlägg, på så sätt kan du som vill ha övningar för en särskild muskelgrupp eller ett speciellt upplägg lätt hitta dem via sökfunktionen uppe till höger här i bloggen. Jag vill att det ska vara enkelt för er att hela tiden få ny inspiration här hos mig!

 

Idag fokuserar vi på styrka och rörlighet för höft och säte. De första tre filmerna ger dig totalt 5 olika övningar för rumpan, höften och utsida säte. Den fjärde visar en rörlighetsövning som fungerar både som uppvärmning och just rörlighetsträning, innan eller efter ett styrkepass. Tillräcklig rörlighet är ofta en förutsättning för att kunna utföra övningarna korrekt vilket både ökar effekten av dem och minskar skaderisken.

Har du frågor om övningarna? Ställ dem gärna i kommentarsfältet! Har du önskemål om övningar eller muskelgrupper jag ska filma och visa? Kommentera!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nD4c3y5rfUE&w=560&h=315]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2CtG_Ciu-Ek&w=560&h=315]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=hxJ97G73D2U&w=560&h=315]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=n0AHKoH4LZk&w=560&h=315]

0
By Madeleine Rybeck, 31 oktober, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *