Back to home
in Filmade träningspass, Kvinnohälsa, Okategoriserade, Träningsevent & kurser

Ny månadsutmaning- hantera julstressen och matångesten!

  • 28 november, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vi närmar oss en ny månad och det betyder en ny månadsutmaning. Decembers utmaning handlar om stresshantering, att hitta tid för dig själv i den månad som många upplever som allra hetsigast på hem året och skapa förutsättningar för den harmoniska jul som många av oss drömmer om. Vi jobbar också med att hitta ett balanserat förhållningssätt till julens alla frestelser, hur gör man för att äta lagom mycket julmat istället för att äta så man svimmar? Och hur hanterar man ångesten som ofta följer med alla godsaker, julgodis, kakor, otaliga julbord och allt annat? Kan man lära sig att äta, njuta och sluta analysera? Jag tror det!

Utmaningen består av tre delar. Varje vecka får du ett filmat träningspass som du kan göra hemma eller på gym, helt utan redskap. Passet består av både styrka, kondition och rörlighetsträning. Du får också en mindfulnessövning, en övning som lär dig att komma ner i varv, koppla bort alla måsten, landa i din egen kropp och på så sätt lära känna dig själv mer. Den tredje biten består av en uppgift där du på olika sätt ska jobba med dina tankar kring matångest, sötsug och balans. Denna del handlar om olika tankeövningar och att lära dig lyssna mer på din kropp och dess signaler.

dsc_1052-1

Decembers månads utmaning kallar jag för Maddes 3 lifehacks- och den ger dig alltså både träning, kost och mentalt välbefinnande i lika stor dos! Vi börjar den 3 december och sista anmälningsdag är söndag den 2 december.

Precis som vanligt vinner två av er deltagare en månad var med PT och kostrådgivning online värde 2000 kr/person. Vi använder taggen #maddes3lifehacks för att dela med oss av våra tankar under månaden och för att kunna följa och peppa varandra.

Vill du hänga med? Maila din anmälan till mig på kontakt@lifeatcore.com. Det kostar endast 295 kr för alltihop! Anmälan är bindande.

dsc_1053-1

0
By Madeleine Rybeck, 28 november, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *