Back to home
in Event, Löpning, Okategoriserade, Träning

Spring Tjejmarathon, få 50 % rabatt på PT online!

  • 15 mars, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Spring Tjejmarathon, få 50 % rabatt på PT online!

Den 5 oktober går årets Tjejmarathon av stapeln. I år kan du välja på att springa 5, 15 eller 50 kilometer. Loppet går i Ursvik på de fina terrängbanorna som finns där och alla kan vara med, ta med barnen och spring korta banan, kompisen och spring långa eller partnern och spring mellansträckan! Loppet är såklart för både tjejer och killar, namnet kommer av att vi vill göra ett statement genom att skapa ett tjejlopp som är längre än den klassiska distansen istället för kortare.

Alla pengar vi samlar in på loppet, startavgifter och det ni samlar in (tex kan du be dina vänner ge 5 kronor var per sprungen kilometer) går direkt till Panzisjukhuset i Kongo som tar hand om våldtagna och förlossningsskadade kvinnor. Vi har stöttat detta sjukhus i åtta år och totalt hittills samlat in 824 000 kronor! I år vill vi komma över en miljon och det kan vi klara med er hjälp!

 

Här kan du läsa allt om Tjejmarathon

 

Vill du springa loppet och behöver hjälp med träningsprogram för att klara det? Jag ger alla anmälda till loppet 50 % på PT online under hela våren, sommaren och hösten. Ordinarie pris 1000 kr/månad, du betalar alltså bara 500 kr/månad. Om du idag klarar att springa 5 kilometer utan uppehåll kan du i oktober genomföra hela långa distansen 50 km med min hjälp! Jag har lång erfarenhet av att coacha ultralöpare och har själv sprungit både 6-timmars och 12-timmarslopp flera gånger så jag vet vad som krävs.

 

Vill du boka coaching? Maila mig på kontakt@lifeatcore.com så berättar jag mer!

Dessa snygga kläder kom just in i webshopen, älskar den klarröda tonen! Kika in i shopen, länk i sidokolumnen och högst upp i menyn. 

 

 

 

0
By Madeleine Rybeck, 15 mars, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *