Back to home
in Bålträning, Kvinnohälsa, Löpning, Mammaträning, Min webshop, Träning och graviditet, Webkurser

Löpning efter graviditet, häng med på min webkurs!

  • 27 mars, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Att komma tillbaka till träning efter en graviditet och förlossning kan vara minst sagt utmanande. Kroppen känns inte som förut, inget sitter där det ska, allt känns vingligt och instabilt, dessutom är vi ofta väldigt rädda för att träna fel och därmed skada kroppen på något sätt. Ändå är vi många som verkligen längtar under graviditeten, efter att kunna träna obehindrat igen.

 

Den 15 april startar min webkurs Löpning efter graviditet. Under åtta veckor får du som deltagare filmade styrkepass av mig, två varje vecka, där vi bygger upp kroppen från noll. Massor av fokus ligger på bål och bäckenbotten, samt ryggen för hållningen och rumpan för stabiliteten kring bäckenet som vi ofta tappar när magen växer. Utöver detta får du ett upplägg för hur du successivt och säkert ska komma igång med löpning igen, vi börjar med promenader och varvar in lätt jogg för att sen öka stegvis till att efter åtta veckor kunna springa fem kilometer i lugnt tempo utan att behöva stanna.

Kursen passar alla som fött barn, även dig med äldre barn som känner att kroppen inte är vad den en gång varit. Styrketräningen kan utföras hemma, du behöver bara en pilatesboll och några miniband för att kunna köra alla övningarna. Styrkepassen tar ca 30 minuter var och konditionspassen samma, 25-30 minuter per pass, två pass i veckan i början och sen tre. Det går jättebra att kombinera styrka och kondition samma dag!

Det kostar endast 695 kr att delta, jag har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller. Anmälan är bindande.

Boka din plats genom att beställa kursen i min webbshop, klicka här. Jag återkommer på mail med all information du behöver.

 

Varmt välkommen!

1
By Madeleine Rybeck, 27 mars, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.