Lifedesign,  Livet,  Livsinspiration

Äntligen Halmstad!

Vilken fantastisk helg vi har haft! Jag är fortfarande alldeles varm i hjärtat och har svårt att fokusera på jobbet idag, jag vill bara ut och få mer sol, mer hav, mer frihet. Det är detta som kallas för vårkänslor va?

I lördags var vi i Stenungsund, min man tävlar i OCR och det var dags för årets första lopp. Det är tredje året han kör hinderbanelopp och i år kör han i qualifyer-klassen, där är det ganska hårda krav på att genomföra alla hinder med korrekt teknik och man får inte hoppa över nåt utan måste klara alla så han var lite nervös innan. Han behövde dock inte vara ett dugg orolig, han är ju så himla stark och har verkligen jobbat på att förbättra sin kondition denna vinter så det gick precis hur bra som helst! Personbästa på tiden med typ en kvart och bara flög förbi de hinder som jag trodde skulle vara allra svårast. Så kul att följa, jag är minst lika peppad som honom, haha!

Direkt efter loppet rullade vi ner mot Halmstad, det var dags för stugöppning för säsongen! Jag är så lycklig och tacksam över vår sommarstuga och de möjligheter den ger oss. Massa tid tillsammans, lugn och ro, en plats där vi bara kan släppa vardagens måsten och vara här och nu. Dessutom är jag ju fullständigt besatt av havet och att få springa längs havet typ varje dag är sån lycka för mig, det är svårt att beskriva med ord.

I lördags hann vi bara storstäda och röja ur stugan, samt åka iväg och handla för att fylla upp skafferiet och kylen igen, sen åt vi middag och myste framför TVn. I söndags började jag dagen med drygt 15 kilometers löpning, en lite gråmulen morgon som sen utvecklades till regn innan jag var hemma. Vid lunch sprack det upp och solen strålade från en bli himmel så på eftermiddagen tog vi cyklarna på en tur runt hela Östra stranden. Vi stannade till vid det nya utegymmet de har byggt och inspekterade lite, där ska jag testa ett pass idag tänkte jag! Så perfekt med ett utegym här i närheten, bara att jogga dit som uppvärmning, köra ett pass och sen ta stranden hem. Drömliv, om du frågar mig!

Nu ska jag fortsätta jobba här, massa bokföring och annat mindre kul att ta hand om idag. Nåja, det ska göras också och jag klagar inte. Att kunna jobba var som helst ifrån, idag i Halmstad, i bilen hem och sen en stund i soffan ikväll, för mig är det frihet.

 

Hoppas ni har en härlig måndag, här kommer några bilder från helgen!

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *