Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops

Hofsnäs bootcamp- träning, glädje och inspiration!

  • 15 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Detta är en träningsdag du bara inte får missa! Den 1 juni bjuder jag och mitt team in till en heldag med träning, inspiration och massor av härliga upplevelser. Vi håller till utomhus, tränar med naturen som redskap, inspireras kring både styrka, kondition och rörlighet samt pratar mål och motivation. Självklart njuter vi av en magiskt god lunch tillsammans också!

Hofsnäs bootcamp passar alla, oavsett träningsnivå. Eftersom vi tränar med egna kroppen och naturen som mostånd så kan alla vara med på sin egen nivå, passen är upplagda så att du både kan ta det lugnt och gasa på, helt utifrån dagsformen och vad du har lust med. Inga förkunskaper krävs, häng med och njut av att få umgås och träna tillsammans!

Program 1 juni

9.00 Välkomna!

9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem till sommarens träningspass!

10.30 Mellanmål

11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand! Jag tänkte väl det... detta pass har alla nytta av och vi presenterar bålträning och rörlighet på ett sätt som faktiskt gör det roligt- på riktigt!

12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård. Njut av en vällagad, närproducerad måltid med finaste råvaror, på Hofsnäs herrgård är de riktigt duktiga på bra mat!

13.00 Föreläsning- "Sätt bättre mål!" Spelar det roll hur vi sätter mål? Hur ska vi tänka för att formulera mål som känns inspirerande att uppnå? Hur hanterar vi snedsteg på vägen mot målet? Och inte minst, hur gör vi för att fortsätta orka sätta nya och roliga mål hela livet?

14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa.

15.15 Mellanmål

15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen. Vi lovar att bjuda på våra allra härligaste, tokigaste och roligaste övningar. Ett minne för livet!

16.30 Tack för idag!

 

Kostnad 1495 kr för hela dagen inklusive lunch samt en goodie bag från våra fina samarbetspartners, Röhnisch, Seger running mfl. Värde ca 795 kr.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

Betalning kan ske med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, fakturaavgift 29 kr tillkommer). Anmälan är bindande.

 

Varmt välkomna!

2
By Madeleine Rybeck, 15 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.