Back to home
in Event, Kvinnohälsa, Mammaträning, Träning och graviditet, Träningsevent & kurser

Isaberg powerweekend och Mom on retreat- nästan fullbokade!

  • 13 augusti, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Isaberg powerweekend och Mom on retreat- nästan fullbokade!

Gänget, jag tror nästan inte det är sant! I söndags släppte vi platserna till höstens Mom on retreat och de är redan nästan slut! Bara tre platser kvar till höstens härligaste mammahelg, fullspäckad med bål. bäckenbotten, hemmaträning, pulsträning utan påfrestande hopp och skutt, inspirerande föreläsning, häng i SPAet god mat och bubbel. Jag är så stolt och glad över att vi gör denna helg som samlar så många inspirerande och starka kvinnor som vill ge sin kropp bästa möjliga förutsättningar.

Vill du knipa en plats? Anmäl dig här!

Helgen passar alla, dig som är nybliven mamma samt dig med vuxna barn och allt däremellan. Vi pratar knipträning, inre magmuskler, framfall, urinläckage, livspusslet, egentid och allt annat du som mamma behöver höra. Dessutom delar vi alla samma mål, att bygga en starkare och mer hållbar kropp!

Isaberg power weekend
Före sommaren släppte vi platserna till Isaberg power weekend, en helt ny träningshelg där vi varvar mysjogg i skogen med hinderbana, höghöjdsbana, workshops om styrka, rörlighet och hållbar hälsa samt fysträning med kroppen som redskap. Alla 20 platserna gick åt på några dagar men nu har vi fått tag i en stuga till, dvs fyra extra platser! En av platserna har gått åt men vi har alltså tre extra platser till detta spännande och upplevelserika event. Datumet är 14-15 september och du hittar hela schemat här:

Isaberg power weekend

Sista anmälningsdag till detta event är torsdag 14 augusti så vill du hänga med så skynda dig att anmäla dig. Anmälan hittar du här. 

Jag ser framemot att få träffa er alla under höstens härliga träningshelger!

5
By Madeleine Rybeck, 13 augusti, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *