Back to home
in Min webshop

Höstlovskampanj- 20 % på alla kläder i webshopen!

  • 30 oktober, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Höstlovskampanj- 20 % på alla kläder i webshopen!

Denna vecka firar vi lite ledighet, i skrivande stund håller vi på packa för att resa till Åre imorgon, där väntar ett par dagar med snö, äventyrsbad, vandring och massa mys med familjen. Jag har längtat i flera veckor, detta att komma iväg och bara vara tillsammans, jag bara älskar det! Ja, jag vet, det blir bråk och tjat mellan barnen, gnäll på långa bilresor, alla sover dåligt på hotell och allt annat men jag älskar det ändå. Tid ihop är viktigt för mig.

Medan vi är borta passar jag på att rea ut lite av höstens kläder i shopen, eller faktiskt allihop. Ta chansen att fynda tights, jackor, tröjor, linnen, sport-bhar och massa annat! Ni får shoppa loss medan jag tar lite semester, det låter väl som en bra deal?

Kampanjen gäller endast till söndag 3 november och du anger koden HÖSTLOV i kassan, då dras rabatten.

Min webshop hittar du här! (klicka)

4
By Madeleine Rybeck, 30 oktober, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *